16 Mart 2009 Pazartesi

my public enemy....

çok öte çok vahim çok da zor olsada kalp atışları hızlanır bazen. bazen saatler sürer. bazen de aylar, hatta yıllar. bu bir başlangıç. Veya milat diyelim biz ona.
Kalp atışlarımın sesi geliyo kulağıma. O kadar fazla ki bu. Bir diğer yandan açlıktan ölmeme rağmen boğazımdan bi türlü giremeyen ve girmek istemeyen kabul görmeyen yiyecek serisi de cabası. Sürekli bir bulantı. İçilen kahvelerle çaylarla ve sigarayla bütünleşen bir bünye. arkada çalan tek şarkı. Belkide bir uyanış, belkide yeniden diriliş denir buna. Taa nerden nereye, neler söylerken neler görürken nerden nereye? neler isterken nelere engel olurken nerelerden nerelere.
Hayat çok kısa, fani, ölümlü yaşamaya değer hep, aksi iddia edilemez derecede ışıklar saçan. garip yani hani böyle bir gün öylesin bir gün böyle... öyleyse hayat bir değişken, olaylar sadece piyon, mutluluk bir kale, ağlamak üzülmek bir duvar bir engebe. bir bilsen nelere gebe. Ne acıların yanında ne mutluluklar var bi bilsen. çok garip. hayat öyle bir şey ki, bir anda tüm iradeni ortadan kaldırabiliyor. veya napıyo biliyomusunuz, tam tersi yani tüm iradeni bir anda sana hatırlatıyo, bak diyo bu senin iraden diyo.

şu hayat var ya bi anda sana diyo ki ben sana ne süprizler yapıcam da seni şaşırtıcam, kanını da dondurucam, mideni de bulandırıcam, kalbini yerinden çıkartana kadar heycanlandırıcam...
Ama aslı nda seni seviyorum diyo ondan öyle diyo, her şey varsın olsun ondan diyo, sevgiden yapıyo... Canım ya. Sen sev ki o da seni sevsin. Sen gör ki o da devam etsin tüm güzelliklere.

İçimde bir his var. kimsenin bilemeyeceği. ve asla laflarla belirtemeyeceğim kadar anormal. a-normal. aslında normal. Hislerim var çok yoğun içimde öyle gezinen. Volkan misali.
Hislerim var çok yoğun içimde öyle gezinen. jenga misali bir yere kadar inşa ettiğim. cılız son derece ve yanlış kabul etmez. yanlışı görmek sözünü etmek dahi istemez, en kötü senaryo onun kabusu olur vs.

pulp - underwear bir yandan the smiths - last night i dreamt that somebody loved me diğer yandan. Bir de dinlediğim var şuan, o da akıl sağlığına iyi gelmemeye başladı. Daha zaten çok kısa süre oldu hatrı sayılır bir iki gün kadar... Belki de üç..


Daha çok fazlası var bunun...
Söyleyemiyorum........

Şimdi uyuyorum.

Hiç yorum yok: